sunnuntai 25. elokuuta 2013

VI Peränne-uistelu

Tänään siis kisattiin kuudes Peränne-uistelu Ähtärissä ja kipparimme edelleen tyhjentäessä päätään jossain päin Suomea, otimme mukaan eilisen tapaan Hietakankaan Aleksanterin. Olemme kohtuullisesti pärjänneet tällä "kotijärvellä" joten tavoitteenamme ei ollut voitto vaan murskavoitto!

Lähdimme kilpailuun pyytämään haukea, jolla olemme edellisinä vuosinakin pärjänneet. Tarkoituksemme oli ajaa vanhat paikat mistä edellisinä vuosina olimme haukia saaneet läpi ja lisäksi myös muutama ekstrapaikka. Ikävä kyllä nämä ekstrapaikat pettivät jokainen. Taisimme yhteensä neljästä ekstrapaikasta saada neljä haukea. Aikaakin kulutimme näihin yhteensä lähemmäs 1,5h. Mutta onneksemme vanhat paikat eivät pettäneet vaan antoivat osakseen yllättävänkin hyvin kalaa. Yhteensä saimme 6h kilpailussa n. 38kg haukea ja 500g ahventa, jotka antoivat loppupisteiksi n. 40 000p joilla irtosi Peränne-uistelun voitto toisen kerran peräkkäin. Ainut mikä jäi harmittamaan oli, että emme saaneet eroa kakkosiin kuin n. 10 000p. Tästä on onneksi hyvä laittaa ensi vuonna paremmaksi.

Nyt katseet kääntyvät kohti Lappajärveä ja Kuha-lordia. Tänne treenaamme perjantain ja nyt pitäisi päivässä oppia uistelemaan kuhaa. Täällä ratkaistaan Pohjanmaa-cupin sijoitukset 2-4.

-Eero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti