tiistai 13. elokuuta 2013

Treeni I: Kuortane

Viime viikonlopun lauantaina kävimme tekemässä pienen lenkin Kuortanejärvellä ja tarkoituksemme oli testata miten saisimme kelkat pelaamaan. Keskityimme vetämään 6-8 vesialueita siten, että keulassa meillä oli painoraipat joita minä hoidin, takilat ja molemmilla puolilla kaksi vapaa kelkoissa.

Lähestulkoot heti huomasimme pienen seikan järvessä. Se oli aivan täynnä sinilevää ja kokemusten perusteella olisi tiedossa erittäin vaikea päivä. Ja osuimme aivan oikeaan, sillä kuuden tunnin vedon aikana taisi veneessä käydä yhteensä vain kuusi kalaa joista jokainen oli kuha. Mittoja oli tasan yksi ja sekin oli niin tarkka mitta, että se olisi luultavasti kutistunut ennen kilpailun punnitusta. Pienintäkään havaintoa hauesta emme saaneet.

Yksi huomio oli myös se, että emme saaneet yhtään kalaa kelkoilla vaan neljä kuhista nousi takiloilla ja kaksi painoraipoilla keulasta. Nyt seuraavana perjantaina on vuorossa Kuortaneen päätreenipäivä ja tällöin meidän olisi löydettävä kalaa, jos haluamme vielä olla kiinni Pohjanmaa-cupin kolmen parhaan venekunnan joukossa.

ps. Onnittelut SM-uistelussa pärjänneille!
Tietenkin suurimmat onnittelut Pohjanmaalaisille, Rajalalle kolmannesta sijasta Virolaisen 7. Noukkalan 21. Lehdon 22. sijoitukset olivat loistavia, unohtamatta tietenkään Joukkuekilpailun pronssisijoitusta!

Ja vielä pienenä lisämainintana viime viikonloppuna kisattiin myös soutu-uistelucupin viimeinen osakilpailu.
Minä ja Tero voitimme, Pasin ja Karin ollessa kolmansia Jalasjärven ihmemiesten Korpelan ja Kosken jälkeen.

- Eero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti