torstai 16. toukokuuta 2013

Uusi vahvasti kalastusaiheinen blogi avattu!

Kuten otsikkokin vahvasti osoittaa, on uusi kilpauistelublogi tänään to 16.5.2013 tehty, eikä yhtään liian aikaisin, sillä uistelucupin alkuun on enää kaksi päivää.
Tähän ensimmäiseen julkaisuun voisin hieman kertoa kalustosta ja miehistöstä, joihin tulemme kyllä kiinnittämään enemmän huomiota, kunhan ensin saamme hieman materiaalia tätä blogia varten.
Eli tämän hetkinen miehistömme on kolmehenkinen Pohjanmaalaista hulluutta sisältävä sählääjäporukka, joiden intohimo vetouisteluun on valtaisa. Kipparinamme toimii meistä vanhin ja kokenein konkari Pasi, kuka on jo ehtinyt vetouistelukisoja kiertämään monia vuosia. Enkä yhtään vähättäle jos sanon, että hän on myös meidän "tiimimme" aivot. Toinen jäsenemme on Tero, jonka kanssa minä henkilökohtaisesti olen uistellut vuosia yhdessä. Hänestä voisin käyttää moottoriurheilusta tutun kuskin nimitystä "Jäämies" sillä Tero osaa todellakin rauhoittua, vaikka veneen kaksi muuta jäsentä kenties joskus innostuvatkin liikaa. Ja viimein tulee hännän huippu, Pikku-Eero, liukas luikku, eli minä Eero. Olen se jolta puuttuu äly ja rauhallisuus, joten koitan turvata paikkani veneessä huitomalla vapoja sinne tänne ja kepittäen kaikkea mitä järvestä löytyy.
Ja nyt kun on miehistö esitelty siirryn seuraavaksi kalustoon. Venekuntamme omistaa kaksi venettä:
Faster 515 + 50hp moottori (merkkiä en muisto moottorin vaihdon vuoksi)
- Pasin vene
- Erittäin tukeva ja korkealaitainen
- menee hyvin aallokossa
- plotterit kaiut sun muut joista minun ei tarvitse välittää
- toimii tämän kauden venekuntamme pääasiallisena kelkkaveneenä

Buster L + 40hp Yamaha
- Teron vene
- Tuplakaiteet
- Täysin riisuttu jokaista penkkiä ja tasoa myöten
- huterampi kuin Faster
- sisältää myös elektroniikkapuolen
- venekuntamme pääasiallinen raippavene

Eli tässä oli lyhyesti kerrottuna kalustoa, joista on tulossa rutkasti lisämateriaalia aivan lähiaikoina. Blogiin on myös tarkoitus lisätä HD-laatuisia videoita toiminnastamme veneessä ja kenties joistain kalanväsytyksistä jos tälläisiin ihmeisiin tulemme törmäämään kauden aikana. Ja kuten jo edellä mainitsin kauden alkuun enää kaksi päivää, joten lisää julkaisuja on odotettavissa jo hyvinkin pian! Hyvää yötä!

- Eero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti