perjantai 31. toukokuuta 2013

Poijjaat soutu-uistelukilpailussa

Eilen järjestettiin Alavuden Kuorasjärvellä soutu-uistelukilpailut ja koko meidän venekuntamme oli paikan päällä ottamassa mittaa tällä kertaa toisistaan, sillä Pihlajamäen Kari ja meidän kipparimme Pasi soutu-uistelevat yhdessä, kun taas minä (Eero) ja Tero uistelemme yhdessä. Minun ja Teron kannalta kilpailu sai huonoimman mahdollisimman alun sillä noin vartin uistelun jälkeen samana päivänä postista tullut JiiCeen vapa paukahti pohjatärpistä säpäleiksi. Tästä seurasikin melkein puolentunnin kalaton jakso. Tällä aikaa Pasi ja Kari kepittivät kalaa minkä vain kerkiävät. Tilanne alkoi näyttää jo todella pahalta.
Uistelimme Teron kanssa yhteen lahteen ja sitten aloimma taas pääsemään kalan makuun. Haukia nousi tasaiseen tahtiin veneeseen. Puntarilla huomasimme, että muutkin olivat kalaa saaneet. Ajattelimme silti, että eiköhän meidän saaliimme palkinnoille yllä.
Kun kalat oli punnittu oli aika jakaa palkinnot. Kilpailun voitti Pasin ja Karin venekunta ja minä ja Tero toisiksi. Eli Pohjanmaa-Cupin venekunnastamme oli kirkkaimmassa kärjessä jokainen ja tämä oli syy miksi tein tälläisen päivityksen soutu-uistelucupista. Ainahan se on mukavaa kirjoitella, kun sattuu joskus kalaakin saamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti